2019-03-13 14:38:51• hírek • Bede Emőke

Több tucat autóst ellenőriztek a rendőrök a Batizi úton

A TISPOL SEATBELT európai szintű ellenőrzéshez csatlakozott szerdán a szatmári rendőrség is. Ennek során a rendőri erők a közlekedésbiztonsági helyzet javítása és a közlekedők biztonságának szavatolása érdekében fokozottan ellenőrzik a passzív biztonsági eszközök használatát Európa közútjain -olvashatjuk az akció ismertetőjében.

Szatmárnémetiben, a Batizi úton folyt az ellenőrzés, melynek során több tucat autóst ellenőriztek, különös tekintettel arra, hogy bekötötték-e a biztonsági övet vagy sem. Amint arra számítani lehetett, sokakat kaptak azon, hogy nem csatolták be az övet, pedig közlekedési balesetek esetében akár életmentő is lehet ennek használata. Sajnos ők nem úszták meg büntetés nélkül, de inkább most egy bírság, mint később egy balesetben szerzett súlyos sérülés az öv hiánya miatt.


További ellenőrzésekre számítani lehet, ugyanis a TISPOL SEATBELT akciója március 17-ig tart. Becsatolni az övet azonban nem csak ezen a héten kell, hanem minden alkalommal, amikor autóba szállunk. Legyünk sofőrök vagy utasok, az öv életet menthet.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: